Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ 93,4!!!

Bazaar μεταχειρισμένων αντικειμένων συγκεκριμένης κατηγορίας (accessories) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/09/10 στο Café του Μύθου (Συγγρού 11), από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ξενώνα Μεταναστών.

Ο Ξενώνας Μεταναστών φιλοξενεί τη στιγμή αυτή 75 περίπου άτομα, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνους που μόλις φτάνουν στην πόλη, αλλά κατ΄ουσία, εξυπηρετεί ολόκληρη τη Β. Ελλάδα. Τον τελευταίο καιρό λόγω απουσίας κρατικής χρηματοδότησης, ο Ξενώνας με δυσκολία και μέσα από ιδιωτικές πρωτοβουλίες καταφέρνει να συντηρείται. Για το λόγο αυτό με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού σταθμού «Μύθος 93,4» πραγματοποιείται το bazaar τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στον Ξενώνα.
Κατά τη διάρκεια του bazzar πέρα από τα αντικείμενα τα οποία θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν και κατασκευές - έργα νέων καλλιτεχνών της πόλης, κάποια από τα οποία θα δημιουργηθούν στο χώρο του bazaar και θα διατεθούν σε συμβολική τιμή.


Μετά τη 13:00 θα λειτουργήσει μπουφές με αφγανική κουζίνα.|


*Όποιος/α ενδιαφέρεται να παραχωρήσει αξεσουάρ, τσάντες, μαντήλια, καπέλα κλπ μπορεί να τηλεφωνεί στο 6943222848 και να τα πηγαίνει στο καφέ του Μύθου Συγγρού 11, καθημερινά από τις 20.00 μέχρι τις 00.00 και την Κυριακή 18.00-00.00 έως και τις 12 Σεπτεμβρίου.


Πόσο απαραίτητη σας είναι μία τσάντα που έχετε να τη χρησιμοποιήσετε χρόνια ή ένα φουλάρι που σας φέρανε δώρο και δεν το φορέσατε ποτέ; Τώρα μπορείτε και εσείς να συνεισφέρετε με τον πιο απλό τρόπο, αντί μια μέρα να τα πετάξετε στα σκουπίδια γιατί οι ντουλάπες σας είναι γεμάτες, δωρίστε τα. Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε με την παρουσία σας τη μέρα του bazaar, αγοράζοντας άλλα second - hand αξεσουάρ.

Η Restyle Team στηρίζει τις προσπάθειες αυτές που γίνονται στα πλαίσια της ανακύκλωσης ρούχων και της επαναχρησιμοποιήσης ρούχων και αξεσουάρ που είναι σε καλή κατάσταση και ακόμα περισσότερο όταν πρόκειται για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.