Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

SHOPPING IN LONDON - PART 1

Κάποια από τα πιο must μέρη που πρέπει να επισκεφτεί κάποιος που θέλει να ψωνίσει στο Λονδίνο. Μερικά από αυτά είναι αρκετά εμπορικά, άλλα πάλι όχι. Εγώ προτιμώ να πηγαίνω σε κεντρικούς δρόμους να κάνω μία πρώτη έρευνα και έπειτα χώνομαι σε στενά. Εκεί πετυχαίνω αρκετές φορές μοναδικά και πιο ιδιαίτερα καταστήματα με ρούχα και αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά.

1. Oxford Street και Regency Street, δύο από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου με πάρα πολλά μαγαζιά. Μερικά από τα ονόματα που θα βρείτε εκεί είναι Gap, Top Shop, Urban Outfitters (εξαιρετικό), Apple Store, Desigual και πάρα πολλά άλλα.

2. Liberty, (Regency 210-220) Ένα υπέροχο ξύλινο κτίριο που μπορείς κανείς να βρει ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, κολόνιες και είδη ραπτικής (κλωστές, βελόνες, υφάσματα). Έχει μόνο κομμάτια σχεδιαστών και γνωστών εταιρειών και δυστυχώς οι τιμές είναι ανεβασμένες.

3. Carnaby Street (κάτω από την Oxford, παράλληλη με την Regency). Εκτός από γνωστές εταιρείες (Lee, Pepe Jeans, G-Star, Diesel, Fornarina, Miss Sixty, Puma, Vans, Eastpack), έχει διάφορα άλλα μαγαζιά με ρούχα και παπούτσια, επίσης θα βρείτε ωραία μαγαζάκια στα στενά γύρω από τον πεζόδρομο.

4. Anthropologie (Kings Road). Εξαιρετικό κατάστημα που έχει κομμάτια που δεν βρίσκεις αλλού σε λογικές τιμές από 60-150 λίρες, χαλαρωτική μουσική και ένα σιντριβάνι και εκτός από ρούχα είχε και είδη σπιτιού.

5. Στην Old Bond Street βρίσκονται μαγαζιά των μεγάλων οίκων (Gucci, Prada, Channel, Alexanter Mc Queen και πολλοί άλλοι). Έχει επίσης πολύ ακριβά κοσμηματοπωλεία. Εντυπωσιακές βιτρίνες και απλησίαστες τιμές.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου