Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

SHOPPING IN LONDON - PART 2

Κάποια επιπλέον ωραία μέρη που αξίζει να επισκεφθεί κάποιος αν θέλει να πάει για ψώνια στο Λονδίνο...

6. Dover Street Market μοναδικά στημένο μαγαζί με 4 ορόφους και πρωτότυπη διακόσμηση, έχει κυρίως Comme des Garcons αλλά και πράγματα άλλων σχεδιαστών όπως παπούτσια Lanvin. Υπέροχο, αλλά αρκετά ακριβό.

7. Harrods (στάση Knightsbridge) το κλασσικό πολυκατάστημα γνωστό σε όλους για το μέγεθός του και τα ακριβά αλλά ωραία πράγματα.

8. Selfridges & Co άλλο ένα πολυκατάστημα που βρίσκεται στην 400 Oxford Street. Γνωστές εταιρείες, ακριβοί σχεδιαστές, όμορφο περιβάλλον.

9. Lilly Whites (Picadilly Circus) πολυώροφο κατάστημα αθλητικών ειδών με πάρα πολύ καλές τιμές και εκπτώσεις της τάξεως του 70% όλο τον χρόνο.

10. Camden Market. Έχει κάθε Κυριακή το γνωστό του παζάρι, όπου μπορείτε πραγματικά να ανακαλύψετε θησαυρούς από όλο τον κόσμο. Κοσμήματα φτιαγμένα από ξύλο, second hand και vintage, ρούχα, τσάντες, παπούτσια, βινύλια, gadgets, αλλά και φαγητό από την Κύπρο μέχρι τη Νότιο Αμερική. Καθημερινές θα βρείτε το Camden Market με λιγότερα μαγαζιά ανοιχτά, όμως σίγουρα θα είναι πιο εύκολο για βόλτα λόγω του ότι δεν θα έχει τον συνωστισμό της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου