Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

FASHION ONLINE-SHOPPING

FASHION ONLINE-SHOPPING

Καθώς ο ελεύθερος χρόνος μειώνεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια, το διαδίκτυο έρχεται σαν μάννα εξ ουρανού. Το online-shopping στο εξωτερικό εφαρμόζεται όλο και περισσότερο καθώς οι μεγάλες αποστάσεις, το φορτωμένο από υποχρεώσεις πρόγραμμα και ο μειωμένος ελεύθερος χρόνος, το καθιστούν απαραίτητο εργαλείο. Παρακάτω παρουσιάζονται κάποια fashion site για αγορές μέσω του διαδικτύου που μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά κομμάτια, ρούχα, αξεσουάρ αλλά και gadget και βιβλία!!!!



www.net-a-porter.com
Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε κυρίως ρούχα ξένων σχεδιαστών. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε εσώρουχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ. Παράλληλα ενημερώνεστε για τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας από το ηλεκτρονικό περιοδικό. Τέλος βίντεο από πρόσφατες επιδείξεις σχεδιαστών είναι διαθέσιμα.

www.colette.fr
Γαλλική ιστοσελίδα γαλλικής boutique στο Παρίσι, που εκτός από ωραία ανδρικά και γυναικεία ρούχα προσφέρει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων από πίνακες, περιοδικά και cd, έως διακοσμητικά αντικείμενα, προϊόντα ομορφιάς και φαγητό. Αρκετά πρωτότυπες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι προτάσεις του site και ανάμεσα στα προϊόντα με ανεβασμένες τιμές υπάρχουν πιο οικονομικές προτάσεις.

www.yoox.com
Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε δημιουργίες πολλών και διάφορων σχεδιαστών. Προσφέρονται γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα καθώς και αξεσουάρ. Υπάρχει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε vintage κομμάτια και προσφέρονται επίσης βιβλία και διακοσμητικά αντικείμενα. Αρκετά σημαντικό είναι ότι γίνονται εκπτώσεις έως και της τάξεως του 80%, συνεπώς μπορείτε να κάνετε και περισσότερο οικονομικές επιλογές.


www.ninebelow.gr
Εδώ θα βρείτε λιγότερο γνωστούς σχεδιαστές αλλά εξίσου καλά κομμάτια. Οι τιμές είναι πιο προσιτές από τις προηγούμενες ιστοσελίδες και υπάρχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για γυναικεία και ανδρικά ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ. Και σε αυτό το site γίνονται εκπτώσεις έως και 60%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου