Σάββατο 17 Απριλίου 2010

1st SWISHING PARTY ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Η μεγάλη μέρα του πρώτου Swishing Party στη Θεσσαλονίκη σχεδόν έφτασε. Σας περιμένουμε όλους αύριο Κυριακή 18 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Β. Γεωργίου 1 (περιοχή ευζώνων). Θέλουμε να είστε εφοδιασμένοι με πολλά ρούχα και αξεσουάρ (σε καλή κατάσταση αλλιώς δεν θα γίνονται δεκτά) και με πολύ κέφι γιατί στην τελική ένα πάρτι είναι!!!!


Υπενθυμίζουμε ότι 12.00-12.30 θα γίνει η συλλογή των ρούχων και από τις 12.30 και έπειτα θα ξεκινήσει η ανταλλαγή. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αναμονής θα μπορέσετε νε πιέτε καφέ ή χυμούς και αναψυκτικά (δωρεάν) και να ρίξετε μια ματιά στα ρούχα που υπάρχουν.

2 σχόλια:

  1. Ωραία ιδέα και κίνηση , ειδικά στην εποχή που ζούμε. Δυστυχώς δε το πληροφορήθηκα έγκαιρα άλλα μόλις χθες το απόγευμα που το διάβασα τυχαία στον αγγελιοφόρο.Ελπίζω στο επόμενω ΠΑΡΤΥ να καταφέρω να είμαι εκεί!(annoulinia@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε Άννα προβλέπεται να κανουμε το επόμενο σύντομα αν και δεν είναι σίγουρο ακόμα. Θα σε ενημερώσουμε μέσω e-mail και ελπίζουμε να καταφέρεις να έρθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή