Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

GREY… THE NEW BLACK!!!

Έφυγαν οι εποχές που το γκρι ήταν ένα βαρετό χρώμα που φοριόταν κυρίως από μεγαλύτερες ηλικίες. Τώρα πλέον είναι το νέο μαύρο. Λίγο το ότι έπαιξε τα τελευταία χρόνια πολύ στις πασαρέλες, λίγο το Grey’s Anatomy, ήρθε και έδεσε!

Έχοντας τα ίδια πλεονεκτήματα με το μαύρο, δηλαδή πάει σχεδόν με όλα τα χρώματα (προσωπικά δεν θα το φορούσα μόνο με καφέ και μπεζ), είναι κλασικό και δεν πρόκειται ποτέ κανείς να σου πει «πάλι σαν τη μαύρη μαυρίλα ντύθηκες». Σίγουρα το μαύρο είναι η πιο διαχρονική αξία, αλλά καλό είναι που και που να αλλάζουμε τα δεδομένα μας.

Ιδανικοί συνδυασμοί είναι το γκρι με το ροζ και το γαλάζιο, αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και με πράσινο. Ιδανικό χρώμα για ταγιέρ και φορέματα για τη δουλειά, ιδανικό και για πιο extreme εμφανίσεις και συνδυασμούς για το βράδυ.

Από τη μεριά των αντρών τώρα το γκρι κοστούμι έχει γίνει το αγαπημένο χρώμα των σταρ.

Το γκρι κοστούμι συνδυάζεται άψογα με κάποιο πουκάμισο, είτε αυτό είναι λευκό ή γαλάζιο ή ανοιχτό ροζ ή ριγέ και με γραβάτα. Είναι μοντέρνο και εντυπωσιακό ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα χρώματα κοστουμιών (μαύρο, σκούρο μπλε).

2 σχόλια:

  1. Βρε κορίτσια, εσείς που ασχολείστε με μόδα, λύστε μου μια απορία: Τώρα είναι ωραίο αυτό που βλέπω στη φωτογραφία; Αυτό το ανορεξικό κοριτσάκι είναι fashion icon της εποχής μας; Μου φαίνεται αδιανόητο που κάνει καριέρα και 1000 φορές πιο αδιανόητο που είναι και το πρόσωπο της Σανέλ. Αν είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα! Η συγκεκριμένη προσωπικά μου αρέσει σαν κοπέλα, αλλά όντως είναι υπερβολικά πολύ αδύνατη, δυστυχώς όμως αυτό προβάλει τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία της μόδας! Αν και τώρα τελευταία γίνονται κινήσεις να αλλάξει αυτό αλλά θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να δούμε αποτελέσματα. Το Jacobs φόρεμα πάντως είναι καταπληκτικό και ταιριάζει και σε όχι τόσο αδύνατες κοπέλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή